Eenvoudig en snel bestellen
E-liquids geproduceerd in de UK
Voor 15:00u besteld, dezelfde dag verzonden

Betaling & Veiligheid

Betaling

Op onze webshop kun je betalen via iDeal, Paypal en met creditcard. 

Betalen met iDeal

Als je een bankrekening hebt en kunt internetbankieren, dan kan je met iDeal snel en veilig betalen zonder extra kosten. Je logt in op je computer, tablet of smartphone in je eigen bankomgeving en maakt het bedrag meteen online over. Na betaling ontvang je van ons een bevestiging.

Betalen met PayPal

Voor betalen met PayPal heb je een PayPal rekening nodig. Deze open je snel een eenvoudig op de website van PayPal, www.paypal.com. Let op, ga voordat je in onze shop af gaat rekenen eerst naar www.paypal.com om deze rekening te openen anders krijg je niet de mogelijkheid om je bankrekening te koppelen aan de PayPal rekening. Dit heb je wel nodig om via je bankrekening te kunnen betalen. Je hoeft niet eerst geld op de PayPal rekening te storten, want je betaling wordt direct afgeschreven van je bankrekening of credit card.

Betalen via PayPal is gratis.

Betalen met creditcard

Bij Socialites Zero kun je betalen met Mastercard, Maestro en Visa. Als je met creditcard wilt betalen kies dan je creditcard maatschappij en ga verder met de betaling. Heb je al eens eerder met je creditcard betaald? Dan onthoudt Socialites Zero je creditcardgegevens voor je in je account. De volgende keer dat je wilt betalen, en je bent ingelogd in je account, dan hoef je deze gegevens niet meer in te vullen.

Veiligheid

Online winkelen bij Socialites is snel, makkelijk en betrouwbaar. Alle betalingen via de Socialites Zero webshop worden beschermd via ons VeriSign SSL-certificaat.

Top