Vanaf 1-1-2021 mogen wij vanwege veranderde wetgeving geen productafbeeldingen meer tonen

EENVOUDIG EN SNEL BESTELLEN E-LIQUIDS GEPRODUCEERD IN DE UK VOOR 17:00U BESTELD, DEZELFDE DAG VERZONDEN

Terminologie

Hieronder leggen we je een aantal veelgebruikte termen uit:

Batterij met 510 aansluiting: batterij met een inwendige schroefdraad om de clearomizer/tank op te bevestigen. Zowel onze 5050 als 8020 batterij hebben een 510 aansluiting

Mods: batterijen van vaping producten waarvan het voltage/wattage kan worden veranderd. Mods zijn groter in formaat en energieopslag, waardoor de batterij langer gebruikt kan worden alvorens hij weer opgeladen dient te worden.

mAh: Afkorting voor Milliampère uur, dit wordt gebruikt als maatstaf voor de energieopslag van de batterij.

Clearomizers/Tanks: bovenkant van een vaping product dat op de batterij wordt geschroefd. Deze bevat de e-liquid en zet de e-liquid om in damp(vape). De clearomizer of tank kan door de gebruiker worden nagevuld.

Coil: een onderdeel in de clearomizer/tank dat nodig is op alle vaping producten. Dit zorgt voor de weerstand. Afhankelijk van het soort tank kan de coil worden vervangen. Bij zowel de 5050 als 8020 tank kan de coil vervangen worden.

Resistance: weerstand die wordt gecreëerd door de coil. Dit bepaalt de smaakervaring die je krijgt en de hoeveelheid damp (vape).

Atomizer: de atomizer (ander woord voor coil) is het onderdeel dat de e-liquid omzet naar damp(vape). Dit gebeurt door het verhitten van de coil die in contact staat met de e-liquid in de tank.

Dry Wick: coil die verbrand omdat er onvoldoende e-liquid in de tank aanwezig is of doordat de coil niet goed is geprimed (zie instructievideo's hoe de coil op de juiste wijze te vervangen).

E-liquid/Juice: de vloeistof die in ieder vaping product nodig is om te kunnen vapen.

Mouth to lung (MTL): vergelijkbaar met een sigaret, de vape wordt via de mond geïnhaleerd en door vervolgens nogmaals adem te halen wordt de damp naar de longen gebracht. De damp blaas je hierna weer uit.

Sub-Ohm: een manier van vapen, inademen gebeurt door diep in te ademen waarbij de vape direct in de longen terecht komt.

Straight to Lung (STL): inademen van de vape rechtstreeks in de longen en vervolgens blaas je de damp uit. Vergelijkbaar met het gebruik van een waterpijp (Shisha).