Eenvoudig en snel bestellen
E-liquids geproduceerd in de UK
Voor 15:00u besteld, dezelfde dag verzonden

Waaruit bestaat een E-liquid?

1)    1) Propylene Glycol (PG):

Gewoonlijk wordt dit ingrediënt in de voedselindustrie als conserveermiddel gebruikt. In de medische wereld wordt het gebruikt in verstuivers zoals bijvoorbeeld astma inhalatoren. Het helpt om de nicotine te leveren wanneer deze wordt ingeademd.

2) Vegetable Glycerin (VG)

Dit is een vloeistof die geproduceerd wordt van plantaardige oliën. Het wordt gebruikt als verdikkingsmiddel in bijvoorbeeld hoestdrank en suikerglazuur.

3) Nicotine

Een van nature voorkomende stimulans dat ontspannend werkt en waarvan we weten dat deze verslavend is. Echter wordt nicotine niet gelinkt aan kanker. Socialites gebruikt alleen nicotine van farmaceutische kwaliteit.

4) Food Flavourings

Dit ingrediënt wordt gebruikt voor het nabootsen van de tabak smaken, maar ook voor smaken als appel, banaan, vanille, koffie, etc.

E-liquids zijn er in 4 nicotine sterktes, te weten 18mg, 12mg, 6mg en Socialites biedt daarnaast ook een 0mg variant. Alle smaken zijn in deze nicotine sterktes te verkrijgen.

We hebben tabak smaken, mint smaken, voedsel en drank smaken, zoete smaken en vele fruit smaken. Ieder 10ml flesje E-liquid heeft een equivalent van ongeveer 150 -200 sigaretten.

 

Top