Eenvoudig en snel bestellen
E-liquids geproduceerd in de UK
Voor 15:00u besteld, dezelfde dag verzonden

Wat is een E-liquid?

E-liquid is de vloeistof (met of zonder nicotine) die wordt gebruikt om te kunnen vapen. Met de E-liquid kan je de tank iedere keer bijvullen, waardoor de klant niet steeds een nieuw onderdeel hoeft aan te aanschaffen. De E-liquid is o.a. verkrijgbaar in tabak, fruit en menthol smaken en daarnaast heb je voor de Sub-Ohm ook de zogenaamde HIGH VG E-liquid in verschillende smaken.

De nicotine in de liquids geeft een scherp gevoel achter in de keel. Een gevoel dat je ook ervaart bij het roken van een sigaret. Dit zorgt ervoor dat je nagenoeg dezelfde ervaring hebt als bij het echte roken. Deze, voor een roker, belangrijke ervaring ontbreekt bij het gebruik van bijvoorbeeld nicotinepleisters, kauwgom of nicotine spray. Deze verklaring wordt herhaaldelijk gesteund door duizenden gebruikers van de E-sigaret.

Door gebruik te maken van de hoogste kwaliteit en meest vooruitstrevende technologie zijn we er bij Socialites zeker van dat onze producten de beste vape ervaring aan onze klanten bieden. Socialites E-liquid worden geproduceerd in ISO-class 8 productieruimtes ook wel cleanrooms genoemd. Dit zijn zeer zuivere werkomgevingen. Er wordt bij Socialites gebruik gemaakt van nicotine van farmaceutische kwaliteit. Alle E-liquids bevatten slechts 4 ingrediënten. Hieronder worden deze ingrediënten verder toegelicht.

Top